Om at home

- en klesbutikk, design- og interiørforhandler i Oslo

At home er en interiør- og klesbutikk på Lilleaker i Oslo. Vi fører merker som Marthe Frisnes, Fleischer Couture, Muubs, Birkenstock og AC Design.
Hos At home i Oslo får du interiørtips, klesnyheter og design til hjemmet fra merker som Muubs, Baum und Pferdgarden, Fleischer Couture, Molton Brown og mer enn femti andre merkevarer.

Føl deg som hjemme

At home er en livsstilsbutikk i Oslo fylt med tidløst design, moderne klassikere og godt håndverk. Her er dørstokken lav og atmosfæren varm. Et lite univers av realiserte idéer til å beundre, ta og føle på – signert en rekke anerkjente norske og utenlandske designere innen alt fra klær og smykker, til interiør og møbler. Selv om uttrykkene og bruksområdene er mange, er drivkraften bak hvert eneste klesplagg, armbånd eller møbel den samme. Inspirasjon er den røde tråden i alt vi driver med, som skaper en helhet blant mer enn femti unike merkevarer. Den er der når du varmer kroppen, pynter håndleddet, dekker stuebordet eller dekorerer hytteveggen. Med dette som utgangspunkt har utvalget i våre lokaler i Oslo vokst seg stort og variert.

Vi tar tross alt alle våre oppgaver på alvor; som interiør- og klesbutikk, så vel som forhandler av designartikler, smykker og annet spennende tilbehør. Velkommen til vår velfylte butikk på Lilleaker i Oslo; her er det høyt under taket og forhåpentligvis lett å la seg inspirere. Det blir i hvert fall vi – hver eneste dag.

Velkommen til at home i Lilleakerveien 31 0283 Oslo
T: 22 06 01 10 E: post@athome.no Å: 10 - 18 (lør 10 - 16)  

 
athome.jpg

 

                                   

- Fra Hong Kong til Lilleaker

Anette Greve og Rita Bakken møttes første gang i Hong Kong på starten av 90-tallet, men i dag blir det liten tid til å tenke på krydrede kongereker og varme vintre. Fokus er flyttet hjem hvor de to venninnene driver sin kles- og interiørbutikk på Lilleaker i Oslo. Helt siden dørene til At home først ble åpnet i 2010 har vegger og gulv knapt vært synlige. På veien har Anette og Rita lært hvor mye et lite lokale kan romme, noe som kommer godt med når det finnes så mye fint å fylle det med. Fellesnevnerne er vakre former, solide materialer og originale idéer. Derfor er merkevarene mange og produktene varierte. Det kan være godt å vite neste gang du er på jakt etter interiør, design, smykker og klær som inspirerer – enten det skal passe til deg selv eller en god venn.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om våre produkter og merkevarer. Vi gleder oss til å se deg hos oss i At home på Lilleaker i Oslo.