Fra Muubs til Marte Frisnes

- Enten du leter etter noe å henge rundt halsen eller på veggen; her blir du bedre kjent med produktene som finnes hos oss. Bla deg gjennom bilder og beskrivelser av vårt utvalg innen alt fra interiør og design, til klær og smykker. Fellesnevnerne er vakre former, solide materialer og originale idéer.

Våre produkter                                       

Føl deg som hjemme

- Inspirasjon er den røde tråden i alt vi driver med, som skaper en helhet blant mer enn femti unike merkevarer. Den er der når du varmer kroppen, pynter håndleddet, dekker stuebordet eller dekorerer hytteveggen. Les om vår klesbutikk, interiørforhandler og designforretning: At home på Lilleaker i Oslo.

Om oss

Bak fasaden

- Her får du et innblikk i det som skjer innenfor våre vegger. Menneskene, hverdagene og de store begivenhetene. Om alt fra sesongens nyeste innslag, til de tidløse klassikerne og historien bak, Tett innpå treverket, sømmene og formene. Velkommen bak fasaden.

Inspirasjon og nyheter

 

Alltid behagelig, endelig moteriktig

 - Høye stiletthæler, flate tøysko eller slappe flip-floppere; fottøytrendene er ikke alltid fotens beste venn. Flaks at Birkenstocks ikoniske sandaler har spasert ut av skapet til mormor og inn på catwalken. Klikk på sandalen for en behagelig tur i sortimentet,

Våre produkter: Birkenstock       

Historien bak smykkene

"Smykker er personlige og har en historie. Spør en hvilken som helst kvinne om smykkene hennes og hun vil huske hvor hun fikk dem, hvem av, og i hvilken sammenheng. Å få lov til å være en liten del av de historiene, og ikke minst få høre noen av dem, det er jeg utrolig takknemlig for" - Marte Frisnes          

 Bak fasaden: Marte Frisnes - historien bak smykkene

Nostalgi og skihistorie på et fat

- Chehoma Ascentielle er riktignok franske, men produktene de designer passer vel så godt på Dovrefjell som i Alpene. Lange hyttefrokoster eller påskemiddager - skiserviset på bildet er perfekt underlag for et hvert måltid servert i fjellheimen.

Våre produkter: Chehoma Ascentielle