Flash Tattoos - glitrende detaljer til nyttårsaften

Nyttårsaften er kvelden for alt som glitrer; fyrverki og stjerneskudd, champagne og paljetter. Da er det bare rett og rimelig at du får glitre med.

Enten du vil krydre det enkle eller toppe paljettkjolen; her er tilbehøret som løfter nyttårsantrekket helt inn til 2015.  På kort tid har Flash Tattoos gjort at midlertidige tatoveringer ikke lenger er forbeholdt innsiden av 90-tallets tyggegummipapir.  I dag kompletterer den gyldne kroppspynten alt fra festantrekk til strandsandaler verden over. Flash Tattoos kommer i flere stilvarianter der hver pakke inneholder en rekke variasjoner. Når du har funnet de kombinasjonene som står i stil med din feiring, kan du bære med deg glitteret fra nyttårsaften i minst fire dager. Om du vil. Se vårt skinnende utvalg fra Flash Tattoos over. Godt nyttår!