Et vakkert hvileskjær før siste innspurt

at home oslo interiørbutikk oslo interiør pynt design
- Når kalenderen viser 16. desember nærmer vi oss aller siste innspurt. Juletrefoten skal graves fram fra den underste esken gjemt innerst i hjørnet akkurat der taket møter gulvet på loftet. Ribbeoppskriften med svorgaranti skal blas opp i kokeboken som ikke har vært åpnet på ett år. Den siste gaven på listen skal hentes i en avsidesliggende butikk som man ikke visste fantes før i går. Selv om dagene frem mot julaften kan føles som den siste motbakken fremfor sjarmøretappen, er det fleste av oss enige om at julen er verdt innsatsen. Og vel så det.

Tradisjon tro har vi fylt vegger, hyller og bord med produkter og gavéidéer som varmer, gleder og pynter til jul. La deg gjerne inspirere av de vakre gjenstandene i billedserien under, om ikke annet som et lite hvileskjær før aller siste innspurt. Kanskje får du en god gaveidé eller tre? God jul og velkommen til oss hos At home på Lilleaker i Oslo.                                                    

athomesmakebiter-14.jpg
inspriasjon jul nisser.jpg

Eviggrønt for evigheten. Allerede i det 15. århundrets London var det en skikk å dekorere hus og kirker med grener fra eviggrønne busker og trær som laurbær, kristtorn, eik og eføy. I dag er symbolverdi gjerne byttet ut med nostalgi og affeksjon, men eviggrønne dekorasjoner gir likefullt liv til dører og stuer i utallige julepyntede hjem.                                                                     

Vakre bilder av pene julegaver. Fra venstre til høyre: Nostalgisk skiservise fra Chehoma, lekre detaljer fra Marte Frisnes, pyntet fasade utenfor At home og nydelige dufter fra Molton Brown.                

Ble du inspirert? Bli bedre kjent med et utvalg merkevarer du finner hos at home på Lilleaker her.