Pakk deg inn i Fleischer Couture

- Som så mange gründersuksesser før og etter, ble idéen om Fleischer Couture inspirert av oppdagelsen av et udekket behov.

Forhandler av Fleischer Couture i Oslo. Jakker, ullundertøy, gensere og luer fra Fleischer Couture hos At home på Lilleaker.

Fra Michelin til feminin

Maja Meilender Fleischer savnet vinterbekledning som var varm, funksjonell og feminin - på én gang. Så sent som på starten av 2000-tallet var dette som utopi å regne. Derfor var mange av oss pent nødt til å svelge forfengeligheten der vi vandret rundt som stappede Michelin-menn i forsøket på holde oss varme. Som utgangspunkt for Majas skoleoppgave ved Universitet i Edinburgh skulle «problematikken» gi liv til det som er blitt blant Norges mest omtalte design- og kleseksporter.

Berømt nisjémerke

Mange kalde vintre har passert siden 2004 og på veien har Maja fått selskap av venninnen Thea Sundell. Reisen har ikke kun vært en isdans på kunstløpskøyter, men sammen har de skapt en merkevare som i dag er ettertraktet av frosne kvinnekropper verden over. Med tålmodighet og tro på egne idéer har Maja og Thea tatt tiden til hjelp og vokst i sitt eget tempo. Fornuftig og langsiktig – akkurat som den tidløse og varige bekledningen de skaper. Fra å være et anerkjent nisjemerke ble Fleischer Couture omfavnet av rikspressen en desemberdag i 2012. Berømmelsen over natten var takket være et velkjent Hollywood-fjes på norgesbesøk. Merkevarer på kjendiskropper gjør naturligvis sitt med etterspørselen og siden har flere fulgt Sarah Jessica Parkers eksempel. Livet er fullt av lykketreff og tilfeldigheter, men dette var blant de som havner i kategorien «velfortjent». For selv om kjendiser har bidratt til å sette Fleischer Coutures dunjakker på kartet, står produktene – håndverket, materialene og designet - fjellstøtt på egne ben.

Fleischer Couture hos At home Oslo

I takt med økt etterspørsel og større eksponeringen har Fleischer Coutures etter hvert velfylte produktutvalg vokst. De ikoniske dunjakkene har fått selskap av undertøy, gensere, ullbekledning og tilbehør. Fellesnevnerne er vakre linjer, feminine uttrykk og myke materialer i verdensklasse. Gåsedun, merinoull, reinsdyrskinn, silke, kasjmir og alpakka; her det bare å pakke seg inn og bli der resten av vinteren. Følelsen må oppleves – kom innom oss hos At home i Oslo for å prøve selv. Vi gleder oss til å se deg!

Bli bedre kjent med Fleischer Couture og vårt utvalg signert merket her.